Teo Trandafir afirma ca, probabil, va vota impotriva motiunii de cenzura depusa de PSD si PNL, dupa ce, la jumatatea lunii iunie, a votat pentru demiterea guvernului Emil Boc, iar mai multi oficiali ai partidului au cerut atunci excluderea ei din randul democrat-liberalilor.

Intrebata miercuri daca va vota impotriva motiunii, Teo a raspuns: "Cred ca da", dar a adaugat ca se mai gandeste: "Eu cred ca e dreptul fiecaruia dintre noi sa se gandeaca cat doreste, ganditul nu e pe bani".

Ziaristii au insistat si au intrebat-o pe fosta vedeta de televiziune daca se teme de o reactie dura a PDL in cazul in care ar vota din nou pentru demiterea cabinetului Boc.

Teo Trandafir a negat insa acest lucru: "Eu nu inteleg intrebarea pentru ca nu stiu ce mi s-ar putea intampla. Nu mi-e frica pentru ca exista totusi o dreptate si in partidul asta".

In 15 iulie, Teo Trandafir, proaspat intrata in Parlament pe listele PDL, a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a votat motiunea de cenzura si s-a imbratisat imediat dupa aceea cu reprezentanta PSD Aura Vasile.

Teo a votat ridicand larg bratele si aratand, pret de mai multe secunde, bilele de vot, inainte de a le introduce in urne, votul favorabil motiunii de cenzura fiind larg aplaudat de parlamentarii PSD.

Ulterior, ea a incercat sa-si explice gestul care a deranjat liderii PDL prin faptul ca a avut o cadere de glicemie in momentul in care a votat, deoarece nu reusise sa manance nimic in cursul zilei.

"A fost vorba despre o nenorocita de cadere de glicemie, acum am aflat, pentru ca am facut investigatii. Pur si simplu nu reusisem sa mananc nimic de dimineata si mi s-a facut rau... m-au apucat asa... niste...", a explicat ea.

Imediat dupa aceea, grupul PDL de la Camera Deputatilor a votat pentru excluderea lui Teo Trandafir din partid.

Recent, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a spus ca Teo Trandafir ar fi trebuit exclusa din partid in 24 de ore dupa ce s-a imbratisat cu social-democrata Aura Vasile.

Teo s-a declarat de acord cu afirmatia lui Vasile Blaga: "Declaratiile mi se par, din punctul dumnealui de vedere, perfect indreptatite. (...) Imbratisarea cu doamna Aura Vasile a fost o intamplare pentru ca, geografic vorbind, eu trebuia sa ies printr-o parte unde era opozitia".