Teo Trandafir a declarat luni ca a avut o cadere de glicemie in momentul in care a votat motiunea de cenzura initiata de PSD, deoarece nu reusise sa manance nimic in cursul zilei.

Teo Trandafir, bucuroasa la motiuneFoto: Mediafax

"A fost vorba despre o nenorocita de cadere de glicemie, acum am aflat, pentru ca am facut investigatii. Pur si simplu nu reusisem sa mananc nimic de dimineata si mi s-a facut rau...m-au apucat asa...niste...", a explicat ea.

Grupul PDL de la Camera Deputatilor a votat luni excluderea lui Teo Trandafir din partid, drept sanctiune pentru votul de la motiune, dar deputata spune ca nu este curtata de alte formatiuni politice iar aceasta discutie este prematura in acest moment.

Ea sustine ca nu este dispusa sa se inscrie in alt partid, pentru moment: "Nu, in momentul asta nu", a raspuns ea, adaugand ca o parte din colegii ei vorbesc in continuare cu ea.

Intrebata de ce nu a raspuns la telefonul pe care i l-a dat liderul grupului PDL, Mircea Toader, care a incercat sa o invite la sedinta in care s-a discutat propunerea pentru excluderea sa din partid, Teo Trandafir a explicat ca are "niste probleme cu telefonul": "Am niste probleme cu telefonul si ... in capul meu e zapaceala".