"Ce s-a intamplat ieri seara la Antena 3 si Realitatea dovedeste ceea ce va spuneam in articolul precedent: exista o strategie comuna a lui Voiculescu si Vantu pentru suspendarea Presedintelui Basescu. Si lovesc in mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective si acuzatii la adresa mea nu va fi oprit nici astazi, nici maine si nici peste cateva zile. Pentru ca ei isi imagineaza ca strategia de inlaturare a Presedintelui care nu a dat roade in 2007 sau in 2009, o sa functioneze acum in 2010. It's not going to happen, guys!" scrie ministrul Elena Udrea, pe blogul personal.

  • "Daca e cineva care se indoieste ca Vantu si Voiculescu au o strategie si-si coordoneaza atacurile, il invit sa vada articole de pe site-ul Cotidianului si de pe site-ul Antenei 3: sunt absolut identice, de la continut, la ilustrarea foto. Aseara, si pe Realitatea, si pe Antena 3, se vorbea despre pantofi si posete, in acelasi timp. Cum le-a venit aceeasi idee nu pot sa-mi explic. Exista insa un proverb englezesc: great minds think alike", adauga ministrul Dezvoltarii si Turismului.
  • "Daca le spui in fata ce gandesti si ca stii care le este planul, ceea ce am facut eu ieri, in articolul de pe blog, de-aia se-ambitioneaza mai tare moderatorii emisiunilor de seara sa arate ca stim ce avem de facut: nu o sa-i permitem Elenei Udrea sa mearga de 4 ori intr-un an cu elicopterul platit de ea. Cum isi permite acest ministru sa dea bani proprii in loc sa-i foloseasca pe cei ai ministerului? Rusine, Elena Udrea. Si-apoi da-i cu posetele si pantofii la inaintare", mai scrie Elena Udrea.
  • "Il anunt pe domnul Dan Voiculescu ca, daca imi pune la dispozitie avionul personal, folosit pana acum pentru angajatii model, nu voi mai da bani de la mine pe deplasarea cu elicopterul in interes de serviciu. Nu daca n-as avea eu pantofi si genti s-ar plati pensii si salarii, ci daca oameni ca Sorin Ovidiu Vantu nu ar fi dat tunuri precum FNI. Putina lume stie ca statul, prin AVAS, a platit pana acum 120 de milioane de euro pagubitilor FNI si ar mai trebui sa mai plateasca inca 180 de milioane de euro. Cu totul, 300 de milioane de euro din banii romanilor, care puteau fi folositi pentru plata pensiilor si salariilor. In schimb, trebuie platite tunurile lui Vantu, care-si permite astfel sa finanteze un trust de presa falimentar. SOV ataca institutiile statului, seara de seara, pe banii romanilor", incheie Elena Udrea.