Social-democratii sustin in continuare motiunea simpla pe Agricultura depusa impreuna cu conservatorii, desi ministrul de resort a fost remaniat, a declarat, luni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

"Schimbarea ministrului Agriculturii nu ne schimba pozitia in ceea ce priveste motiunea depusa de noi si PC pe Agricultura. O sustinem in continuare", a afirmat Dragnea, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.

El a precizat ca pozitia oficiala a PSD privind remanierea guvernamentala este aceea ca nu este vorba decat despre "o reglare de conturi (...) intre clanurile din PDL".

"In ceea ce priveste remanierea, pozitia oficiala a partidului este ca aceasta actiune nu reprezinta decat o reglare de conturi cu o lupta acerba, feroce pentru putere intre clanurile din interiorul PDL pentru controlul economiei romanesti si al resurselor. Nu ne convinge, ne mentinem pozitia ca singura solutie pentru a salva Romania si a iesi din criza o reprezinta demiterea Guvernului Boc", a explicat Dragnea.