Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista.

"Eu as traduce simplu: paine si circ. Daca nu pot sa dea poporului paine, pedelistii ii dau circ. Ca cine e Teo Trandafir? O actrita glumeata. In loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar", a sustinut Radu Stroe.

"Inteleg ca de la PSD+PC este Liliana Minca, doamna aceea de la Loteria Nationala, doamna aceea e economista, e priceputa. Mi se pare ca o sa fie o ciufuleala intre doamne, daca pot sa ma exprim asa, cu deosebirea ca Minca are inclinatii, aplicatii si experienta in domeniul economic, deci are o ratiune de a fi trimisa in Parlament, cealalta e cu emisiunile de telenovele si de circ de la televiziune. Cred ca va fi lesne pentru popor sa aleaga, dar vom vedea", a conchis Stroe.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc in 25 aprilie.

Liliana Minca va fi candidatul comun al Aliantei PSD+PC la aceste alegeri, dar este sustinuta si de PNL. Liberalii nu vor avea candidat la aceste alegeri, dupa ce nici PSD+PC nu si-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, castigate de liberalul Radu Stroe.