Corneliu Vadim Tudor le cere membrilor si simpatizantilor Partidului Romania Mare (PRM) sa nu mearga la vot in turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, potrivit Agerpres.

"Le cer membrilor si simpatizantilor PRM, dar si celorlalti compatrioti care mai cred in cinste, adevar si dreptate, sa NU participe la turul II al alegerilor prezidentiale, de la 6 decembrie 2009. Prin urmare, sa boicoteze - prin absenta si dispret - aceasta mascarada nerusinata. E singura forma de protest care le-a mai ramas romanilor impotriva unei Mafii blestemate, care se eternizeaza la Putere, de 20 de ani", afirma liderul PRM, intr-un comunicat de presa.

Corneliu Vadim Tudor sustine ca a fost 'furat ca-n codru' la alegerile din 2000, 2004 si la primul tur de scrutin prezidential din 22 noiembrie.

"Imi e si sila sa mai comentez, toti oamenii zdraveni la cap stiu bine ce s-a intamplat. Mai ales fraudele si faradelegile strigatoare la cer din acest noiembrie 2009 reprezinta o batjocura umilitoare, care i-a umplut pe romani de revolta si a aruncat in aer credibilitatea demersurilor Uniunii Europene in favoarea democratiei si a drepturilor omului", afirma presedintele PRM.