Traian Basescu e convins ca va castiga un nou mandat de sef al statului. El a purtat, luni dimineata, la "Global Forum 2009", un scurt dialog cu moderatoarea evenimentului, aceasta urandu-i succes deplin la prezidentiale. La randul sau, Traian Basescu a asigurat-o ca va castiga un nou mandat la Cotroceni, potrivit Mediafax.

  • "Va multumesc foarte mult. Sunteti foarte calda in aceste aprecieri la adresa presedintelui Romaniei. De regula nu sunt chiar asa de sprijinit de toti din aceasta tara, mai ales acum, ca a inceput campania pentru alegerea presedintelui. Va puteti imagina. Este placut sa auzi si cuvinte agreabile", i-a spus Traian Basescu, dupa incheierea primului modul al Global Forum 2009, Sylvianei Toporkoff.

Sylviane Toporkoff, moderatoarea "Global Forum 2009", i-a multumit sefului statului pentru prezenta la deschiderea evenimentului. Ea a tinut sa evidentieze faptul ca, in ciuda agendei incaracate, Basescu a fost prezent la eveniment mai mult de o ora si jumatate. Toporkoff a catalogat acest lucru drept "o eleganta romaneasca".

"Va uram succes deplin", i-a spus Sylviane Toporkoff lui Traian Basescu, iar replica sefului statului nu s-a lasat asteptata: "Voi castiga".