Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, va fi convocata in premiera martea viitoare, la ora 11.00, a declarat miercuri, pentru Mediafax, presedintele comisiei, deputatul PNL Ludovic Orban. El a precizat ca decizia Camerei Deputatilor privind infiintarea comisiei a fost publicata in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban a adaugat ca, in sedinta de marti, Comisia va stabili regulamentul de functionare, programul de lucru si documentele care vor fi solicitate Ministerului Turismului.

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat, luni seara, cu 103 voturi "pentru", niciun vot "impotriva" si nicio abtinere, hotararea privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului Elena Udrea, din comisie facand parte doar deputatii PSD, PNL si UDMR.

Din comisia de ancheta fac parte deputatii PSD Aura Vasile, Robert Negoita, Vasile Bleotu, Dumitru Chirita si Nicolae Banicioiu, liberalii Ludovic Orban, Claudiu Taga si Adriana Saftoiu, precum si deputatul Lakatos Peter, desemnat de grupul UDMR.

Grupurile parlamentare ale PDL si ale minoritatilor nationale nu au desemnat membri pentru comisia de ancheta in cazul Udrea.