Desi mai este o saptamana pana la inceperea oficiala a campaniei electorale, politicienii si-au lansat deja paginile de campanie pe net. Dupa ce Traian Basescu a dat tonul joculetelor cu iz politic pe internet, candidatii au prins din start ideea si au lansat initiative similare. Floricele, albinute, baloane si strazi curate - cam asa s-au gandit politicienii sa ii atraga pe blogurile personale pe internauti.

Marian Vanghelie si-a postat de curand pe pagina personala doua jocuri - “De-a hotii si vardistii” si Razboi si Pace”, in timp ce Andrei Chiliman ii invita pe cititori la o calatorie virtuala pe strazile Bucurestiului, iar Adrian Inimaroiu ii intimpina cu floricele si albinute.

Vanghelie.ro

Hoti de pe santiere si baloane cu chipul lui Vanghelie - cam asta ofera candidatul pentru primaria sectorului 5 celor care intra pe pagina lui de campanie.

In primul joc, hotii care fura de pe santierele de constructii din sectorul 5 sunt bombardati de jucatori cu rosii, iar in cel de-al doilea poti sa spargi baloane cu chipul lui Marian Vanghelie care se transforma in blocuri, teatre ori spatii de joaca pentru copii.

“La cat platim, strazile ar trebui spalate cu sampon”; “Poti sa fi european daca te speli la lighean?" - acestea sunt doua dintre mesajele care apar pe site-ul candidatului pentru sectorul 5.

Chiliman ne invita la o plimbare virtuala

Actual primar al sectorului 1, Andrei Chiliman, ii invitat pe vizitatori intr-un periplu virtual pe strazi, in piete si pe bulevardele din sectorul 1 pe care le-a administrat.

Un alt candidat bucurestean - Adrian Inimaroiu, isi prezinta planul urbanistic "asezonat" cu albinute si floricele la adresa www.inimaroiu.ro