Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, ca printre temele de discutie s-au numarat prioritatile legislative ale Guvernului, nivelul incasarilor la buget si cresterea ecoonomica, el fiind foarte multumit de faptul ca ministrii "au depasit stadiul implementarii programului de guvernare".

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Au fost doua saptamani in care nu ne-am mai vazut. Am discutat despre prioritatile legislative ale Guvernului pentru aceasta toamna, despre CExN pe care il vom organiza zilele urmatoare, despre stadiul in care se afla implementarea programului de guvernare - trebuie sa recunosc, pentru mine e o veste foarte buna, au inceput sa-l si depaseasca, ceea ce imi da de gandit, nivelul incasarilor si cresterea economica", a afimat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Liderul PSD a sustinut ca s-a stabilit si un grafic pentru adoptarea proiectelor de lege initiate de Guvern: "Sunt multe proiecte de lege si am stabilit un oarecare grafic si o oarecare ritmicitate, in asa fel incat sa fie adoptate intr-un ritm firesc. Totodata, am discutat si despre proiectul de buget."

Liviu Dragnea mai spune ca proiectul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii a intrat in circuitul de avizare: "Am discutat, am inteles ca a plecat deja pe circuitul de avizare de la ministerul de Finante. Urmeaza, cand incepe sesiunea parlamentara, sa ajunga proiectul la Parlament."