Vicepremierul Daniel Constantin a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu se pune problema revocarii ministrului Energiei, Toma Petcu, in conditiile in care acesta se simte "din ce in ce mai bine", iar lucrurile din minister merg bine, scrie News.ro.

Chestionat daca s-a discutat in sedinta coalitiei de guvernare despre situatia ministrului Toma Petcu, in conditiile in care au existat informatii potrivit carora Liviu Dragnea ar dori revocarea acestuia, Daniel Consttantin a spus ca nu s-a pus niciodata problema schimbarii lui Petcu.

"Am vazut un interes crescut al presei pe acest subiect. In primul rand vreau sa va spun ca domnul Toma Petcu se simte din ce in ce mai bine si ne bucuram pentru acest lucru. A fost deja prezent la sedinta de guvern, este de doua saptamani alaturi de colegii din Ministerul Energiei si lucrurile merg bine. Sa speram ca vor merge bine in continuare. Nu s-a pus problema si nu se pune problema revocarii domnului ministru Petcu", a afirmat Daniel Constantin.

Ministerul Energiei a precizat oficial, pe 31 ianuarie, ca ministrul Toma Petcu este internat intr-un spital din Romania pentru un tratament de scurta durata si isi va relua activitatea in scurt timp.

Petcu, in varsta de 38 de ani, este copresedinte al organizatiei ALDE din Giurgiu si totodata vicepresedinte al ALDE la nivel national.