Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a refuzat sambata sa spuna daca accepta sau nu propunerea presedintelui Traian Basescu ca dezbaterea electorala cu Victor Ponta sa aiba loc la Palatul Cotroceni, transmite Agerpres. Klaus Iohannis a afirmat ca "orice se poate negocia" si ca echipa sa va continua negocierile pentru organizarea de dezbateri ale candidatilor la functia suprema in stat.

Klaus IohannisFoto: HotNews.ro

"Mie mi se pare ca o dezbatere poate sa fie organizata oriunde este o platforma publica, independenta, accesibila, celor doi candidati si intregii media. Orice se poate negocia, daca sunt satisfacute aceste conditii. O sa rog echipa mea sa continue negocierile si sper ca nu se vor termina prin declaratii mincinoase dintr-o parte, alta decat a echipei mele", sustinut Iohannis, intrebat intr-o conferinta de presa cum comenteaza propunerea venita din partea lui Traian Basescu privind dezbaterea la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu a propus sambata ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.