Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, in prezent presedinte PMP Dambovita, califica drept "porcarie" solicitarea partidului de a critica guvernul pentru reducerea CAS si afirma ca Victor Ponta "este un premier puternic si este un politician puternic, dar nu are o echipa de valoare".

Adrian RadulescuFoto: Agerpres

"Porcaria asta transmisa in toata tara de-ai nostri de la centru, in care in conferintele de presa sa spunem ce mare prostie ca Guvernul Ponta reduce CAS-ul, este o mare porcarie", a declarat Adrian Radulescu, citat de cotidianul local Jurnal de Dambovita.

UPDATE: Adrian Radulescu dezminte categoric ca ar fi facut aceste declaratii si spune, intr-un comunicat de presa, ca stirea publicata de Jurnal de Dambovita este "in totalitate falsa... o minciuna grosolana... nu am sustinut nici o conferinta de presa pe 26 iunie".

Comunicatul integral al lui Adrian Radulescu:

În urma informaţiilor false publicate astăzi de site-ul www.jurnaldedambovita.ro cu privire la presupuse declaraţii ale mele, preluate apoi de presa centrală, doresc să fac următoarele precizări:

Ştirea intitulată PMP Dâmbovița încalcă ordinul și laudă inițiativele Guvernului Ponta, apărută în Jurnal de Dâmboviţa, este în totalitate falsă: nu am făcut afirmaţiile invocate de acest site şi mai mult decât atât, nu am susţinut joi, 26 iunie, nicio conferinţă de presă, aşa cum susţine autorul articolului. Este o minciună grosolană, publicată cu intenţia vădită de a-mi prejudicia imaginea şi de a manipula opinia publică.

Solicit acestui site să retragă de urgenţă ştirea mincinoasă la adresa mea şi iau în considerare o acţiune în instanţă pentru a cere daune morale de la cei care şi-au permis să dezinformeze în acest fel, încălcându-mi dreptul la imagine.

Solicit site-urilor şi publicaţiilor care au preluat această informaţie să retragă ştirea pe care au preluat-o acordând, probabil, prezumţia de profesionalism mercenarilor de la Jurnal de Dâmboviţa.

Sunt şi voi rămâne un membru dedicat Partidului Mişcarea Populară şi împărtăşesc viziunea partidului din care fac parte.