Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat vineri, pentru Mediafax, ca liderul PNL Crin Antonescu s-a "trezit" sa spuna ca ii place independenta Justitie dupa ce a atacat magistratii si a acuzat DNA ca face dosare doar PNL, el aratand ca intre Antonescu si Basescu nu exista, de fapt, diferente.

"Dupa ce ani de zile a atacat cu voiosie magistratii, dupa ce acuza, in urma cu cateva zile doar, DNA ca face dosare doar membrilor PNL, Crin Antonescu s-a trezit astazi sa ne spuna ca ii place independenta Justitiei. Pur si simplu nu este credibil", a spus Geoana.

Senatorul PSD a sustinut ca nu exista nicio diferenta intre Antonescu si Basescu pentru ca ambii se joaca cu acest subiect al Justitiei pentru a-si promova interese politicianiste.

"Nu exista nicio diferenta intre Crin Antonescu si Traian Basescu, amandoi jucandu-se cu subiectul Justitiei pentru a-si promova interesele politicianiste. Justitia nu are nevoie de un pact national al oamenilor politici pentru a fi independenta, ci trebuie lasata pur si simplu in pace. Sa lasam CSM sa-si faca treaba!", a spus Geoana.