Presedintele Traian Basescu va efectua miercuri o vizita la Chisinau, informeaza Administratia Prezidentiala, unde va avea intrevederi cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu premierul Iurie Leanca si cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman.

Potrivit programului publicat pe site-ul presedintiei, la ora 10.00, Traian Basescu va fi primit la resedinta de stat de Nicolae Timofti, urmand sa aiba convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale. Cei doi presedinti vor sustine o declaratie de presa comuna la ora 11.20.

De la ora 12.00, Traian Basescu va avea convorbiri cu prim-ministrul Iurie Leanca iar de la ora 12.35, cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman.

Traian Basescu va avea de la ora 16,00 convorbiri cu primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, iar ulterior se va intalni cu presedintele Partidului Liberal-Democrat, Vladimir Filat, presedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, precum si cu lideri de opinie si ai societatii civile.