Conducerea USL s-a reunit, luni, in sedinta saptamanala, pentru a discuta programul de campanie si calendarul actiunilor din campanie, ocazie cu care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca programul de guvernare urmeaza sa fie prezentat joi, la Palatul Parlamentului, informeaza Mediafax.

  • UPDATE Premierul Victor Ponta a precizat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei, ca urmeaza ca pana joi sa fie finalizat programul de guvernare pentru 2012-2016 si prezentat in cadrul unei manifestari de la Palatul Parlamentului de la ora 17:00. Potrivit presedintelui PSD, programul de guvernare realizat de USL este "o chintesenta a programelor sectoriale prezentate in perioada de opozitie".

"Programul de guvernare va fi prezentat joi dupa-amiaza la Palatul Parlamentului. Azi discutam si aprobam programul de campanie electorala si calendarul actiunilor din campanie", a spus Liviu Dragnea, luni, inaintea sedintei USL.

Secretarul general al PSD a precizat ca in sedinta de luni vor fi aprobate sloganul de campanie si purtatorul de cuvant. "Sloganul o sa-l vedeti pe afise, pe panouri. Il stim deja. 'Anul victoriei' nu e slogan, a ramas si va ramane, dar nu e sloganul campaniei", a spus Dragnea.