Protestele din Bucuresti si restul Romaniei sunt un semnal de alarma pentru PDL si coalitie. "I-am dus pe romani intr-un mars fortat timp de doi ani, fara sa-i ascultam", a declarat la RFI deputatul PDL Raluca Turcan. In opinia acesteia, intre PDL si cetateni este o falie. "Daca remanierea ar fi avut loc deja, poate ca nu am fi ajuns aici", a afirmat Turcan, adaugand ca "demisia premierului ar fi ultima solutie".

Raluca TurcanFoto: Hotnews

In opinia deputatului Raluca Turcan, "protestele din ultimele zile sunt un semnal de alarma pentru partid si pentru coalitia de guvernare. Inseamna ca masurile de austeritate sunt din ce in ce mai greu de suportat".

Parlamentarul PDL a spus ca puterea actuala i-a dus pe romani "intr-un mars fortat timp de doi ani de zile", fara ca PDL sa asculte "privatiunile pe care ei le-au suferit". Raluca Turcan a spus ca atat Puterea, cat si Opozitia ar trebui sa fie mai flexibile. Ce ar presupune asta pentru coalitia de guvernamant? "Eu nu m-as da in laturi nici din partea unei sesiuni extraordinare. Nu vad de ce nu am avea o dezbatere deschisa in Parlamentul Romaniei", a raspuns Raluca Turcan.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.