Social-democratii resping scenariul unui Guvern PSD-PDL, dupa alegerile din acest an, vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, declarand la RFI ca unitatea USL este "cheia succesului electoral". Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu estima recent ca anul 2013 va aduce un Guvern PSD-PDL si posibil UNPR, pentru a avea o majoritate solida in Parlament, necesara modificarii Constitutiei.

Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a respins insa aceasta ipoteza: "Ceea ce spun muzele otravite ne intereseaza prea putin! Noi am ascultat aceasta melodie, pe unii i-a vrajit, din pacate, in 2009, aceasta tematica a unei mari aliante stanga-dreapta, daca PDL-ul poate fi numit dreapta".

Fostul consilier prezidential si fost ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat zilele trecute ca USL va inregistra o scadere continua in sondaje, dupa care se va rupe. Revizuirea Constitutiei va fi ratata in 2012, pentru ca nu exista majoritatea necesara de doua treimi in Parlament. De aceea, 2013 va aduce o coalitie PSD-PDL si probabil UNPR.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.