Pentru totdeauna replica lui Marian Vanghelie "Opriti gratarele, vorbeste domnul Geoana!" o sa ramana un simbol al realitatii romanesti. Cu tot cu batutul cu furculita in gratar. Nenea Iancu e depasit de realitate, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Omul avea dreptate, cerea linistea necesara exprimarii viziunilor, la vremea aia cu miros de mici dar fara duhoare electorala, conducatorului PSD. Care, fara liniste interioara, este in orice moment gata sa abordeze orice tema.

Pentru azi avem lupta primarului Sectorului 5 cu Depeche Mode.

Vanghelie: „Daca ma supar, nu-i dau nicio autorizatie lui Depeche Mode. Ii bag in Consiliu si platesc de le sar capacele ... Cine-i Depeche Mode?! astia care vin la concert nici nu ies la vot...”. Dar o sa dea drumul gratarelor. "Daca se muta, o sa fac ceva mai mic, doar eu si Ilfovul, dar tot in Izvor”.

Un razboi PSD pe virtutile micului, intre Sectorul 5 si Clujul prim-ministerial.

Este, de fapt, viziunea unui partid despre realitatea romaneasca. Modul in care ne vad ei. Si au dreptate. Astia suntem. Un mic gratis face mai mult decat o doctrina. Pe care n-o sa cerem niciodata s-o inteleaga strategul PSD, Marian Vanghelie. Gratarul este simbolul politicii romanesti.

Citeste si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.