Numarul doi din organizatia terorista Al-Qaeda a dat publicitatii o noua intregistrare audio in care ameninta Statele Unite si promite razbunare in numele palestinienilor ucisi in Fasia Gaza, transmite postul de televiziune ABC. Mesajul, care dureaza 10 minute, este intitulat "Masacrul din Gaza si asediul tradatorilor".

"Nu ne vom opri pana nu vom razbuna moartea celor care sunt ucisi, raniti, lasati vaduvi sau orfani in Palestina si in toata lumea islamica", a declarat Ayman al-Zawahiri. Mesajul a fost postat pe cateva site-uri islamiste.

Zawahiri, despre care se afirma ca este mana dreapta a liderului terorist Osama bin Laden, s-a referit direct la presedintele ales al SUA, Barack Obama, despre care sustine ca s-a aliat cu "tradatorul Islamului", presedintele egiptean Hosni Mubarak.

"Ceea ce avem astazi este doar ocupatia limitata la o singura zona sau o singura tara, insa ea este parte a razboiului cruciatilor impotriva Islamului", a declarat Zawahiri. "Aceste atacuri aeriene sunt un cadou de la Obama inainte sa-si preia mandatul si de la Hosni Mubarak, tradatorul care este principalul aliat in asediu si in crima".

Ayman al-Zawahiri le-a transmis palestinienilor "sa fie tari si persistenti in razboiul Jihadului. Intreaga natiune musulmana este langa voi".

Liderul terorist a avertizat, de asemenea, ca Statele Unite nu vor "trai linistite" pana cand palestinienii nu vor avea pace. "Lucram in prezent pentru a pune in practica promisiunea seicului luptator Osama bin Laden (Allah sa-l aiba in paza) care a promis ca America nu va trai in pace inainte ca noi sa traim linistiti in Palestina si inainte ca fortele necredinciosilor sa paraseasca pamanturile lui Mohamed", a afirmat Zawahiri.