Autoritatile americane au anuntat luni noaptea ca opt persoane au fost ranite in urma unui posibil atac armat, care a avut loc in apropierea parcului memorial Martin Luther King Jr. din Miami, potrivit News.ro.

De asemenea, posibilul atac armat are loc chiar in ziua in care americanii il comemoreaza pe activistul pentru drepturile civile ale comunitatii afroamericane din anii '60, Martin Luther King Jr, transmite NBC Miami.

Se pare ca primele focuri de arma au inceput intr-o intersectie din nord-vestul metropolei Miami.

Doar trei dintre cele opt victime au suferit rani prin impuscare, iar autoritatile locale nu au putut explica daca celalalte persoane au fost impuscate sau ranite dupa incheierea atacului armat din Miami.

O persoana este in stare critica, iar martorii au descris scene de groaza, in care oamenii fugeau in panica pentru a se adaposti de focurile de arma.

De asemenea, un festival al familiei pan-africane si caraibe urma sa aiba loc in respectivul parc pentru a comemora ziua lui Martin Luther King Jr.

Nu exista informatii despre capturarea presupusului atacator inarmat, dar autoritatile locale au lansat o operatiune de cautare.