Un avion al companiei Eurowings care venea de la Salalah, in Oman, si se indrepta spre Koln, Germania, a efectuat o aterizare de urgenta duminica in Kuweit dupa o alerta cu bomba, a anuntat Autoritatea aviatiei civile din Kuweit. Un purtator de cuvant al companiei a anuntat ulterior ca, in urma verificarilor, nu au fost gasite urme de explozibil la bordul aeronavei, catalogand alerta drept falsa, informeaza Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Avionul a efectuat o aterizare de urgenta pe aeroportul international din Kuweit ca urmare unor suspiciuni privind prezenta unei bombe la bord (...). Investigatii preliminare sunt in curs pentru a determina daca la bordul avionului se afla explozibili", se arata intr-o declaratie publicata de agentia de informatii KUNA.

Un purtator de cuvant al Lufthansa, companie din care face parte Eurowings, a confirmat ca aeronava a efectuat o aterizare de urgenta in Kuweit, dupa ce plecase din Salalah (Oman). El a precizat ca nu au fost descoperite indicii ale existentei unui dispozitiv explozibil la bordul avionului.

La bordul avionului se aflau 287 de pasageri si 10 membri ai echipajului. Reprezentantul Lufthansa a precizat ca pasagerii vor fi adusi in Germania, din Kuweit.