O explozie produsa luni seara intr-o statie de autobuz din centrul Moscovei s-a soldat cu ranirea a trei persoane, relateaza agentiile de presa ruse, citate de Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE: Potrivit unor surse citate de RIA Novosti, o bomba artizanala a fost aruncata inspre un grup de persoane care asteptau in statia de autobuz, scrie RT.com.

Potrivit agentiei ruse Tass, explozia a avut loc pe strada Pokrovka, in apropiere de statia de metrou Chistye Prudy, o zona in care se afla numeroase baruri si cafenele.

"Doua femei au fost ranite de srapnele si au fost transportate la spital, iar o alta persoana a suferit rani minore si a fost tratat la fata locului", a declarat o sursa din cadrul serviciilor de securitate ruse, citata de Tass.

Andrei Galiakberov, purtator de cuvant al Ministerului rus de Interne, a declarat pentru agentia Interfax ca politia incearca sa stabileasca cauzele exploziei.

Site-ul televiziunii ruse RT a relatat ca politia considera pentru moment incidentul drept un act de huliganism, insa nu a precizat nicio sursa.