Ramasitele unui avion care a disparut luni in nord-vestul Mexicului au fost localizate iar cei 14 ocupanti au murit, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, potrivit Mediafax. "Avionul Cessna Caravan (inmatriculat) XATXM cu 13 pasageri si un pilot la bord a fost localizat. Din pacate, nu exista supravietuitori", a scris pe contul sau de Twitter Gerardo Ruiz Esparza.

Micul aparat, care apartinea companiei Aeroservicio Guerrero, a fost gasit "la 14 mile vest de aeroportul din Loreto", de unde decolase, in Sierra de la Giganta, un lant muntos care se desfasoara de-a lungul Golfului Californiei, in statul California inferioara de sud, a precizat ministerul Transporturilor intr-un comunicat.

Luni, acelasi minister a anuntat ca un Cessna Monomotor 208-B, care transporta 14 persoane, a disparut dupa decolarea din localitatea turistica Loreto.

Pasagerii aparatului erau localnici, conform autoritatilor. Accidentul a avut loc intr-un moment in care zona era afectata de furtuna tropicala Octave.