La mai putin de 24 de ore de la intoarcerea de la maternitate in Palatul Kensington cu fiul lor, Ducele si Ducesa de Cambridge au plecat din nou - sa stea cu parintii lui Kate, familia Middleton, in Berkshire. Noii parinti au plecat intr-un Range Rover miercuri dupa-amiaza, cu printul George asezat in siguranta pe bancheta din spate alaturi de mama sa, scrie presa britanica.

Tatal sau, William, a zambit larg de pe scaunul pasagerului din fata, in timp ce stralucitoarea Kate il privea vigilent pe viitorul rege. Purtand o rochie albastra cu flori, Kate si-a ascuns orice semne de oboseala in spatele ochelarilor negri, a zambit si i-a salutat pe admiratori.

Inainte sa plece spre bunicii din partea mamei, micul print George fusese vizitat, pentru numai o jumatate de ora, de strabunica lui, regina Elisabeta a II-a. Apoi a venit si unchiul sau, printul Harry, fratele lui William.

O ora sau mai tarziu, familia a ajuns la conacul in stil georgian cumparat recent cu 4,8 milioane de lire sterline de catre parintii lui Kate in Bucklebury. Prietenii spun ca Carole Middleton a fost foarte preocupata de decorarea camerei pentru primul ei nepot.

Oficiali ai palatului regal au refuzat sa comenteze mutarea cuplului, spunand ca au fost dornici sa se bucure de un "timp privat impreuna, ca orice familie". Ei au adaugat: "Ei doar vor sa se bucure de fiul lor".

Incepand de luni, atunci cand s-a nascut fiul sau, William are concediu de paternitate doua saptamani. Dupa aceea el trebuie sa-si reia la North Wales atributiile de ofiter in Fortele Aeriene Regale si pilot de elicoptere in misiunile de salvare.

Kate si William ies inca o data din traditia regala preferand sa nu isi angajeze o asistenta medicala de la maternitate si sa locuiasca cu parintii lui Kate, cel putin pentru primele sase saptamani - ceea ce inseamna ca viitorul rege va incepe viata intr-o casa obisnuita, mai degraba decat un palat, comenteaza presa britanica.