Moartea lui Steve Jobs, anuntata de Apple miercuri noapte a cauzat un flux continuu de mesaje pe retelele sociale Facebook si Twitter. Fanii din lumea intreaga a lui Jobs au reactionat la moartea liderului vizionar al Apple. La cateva minute dupa anuntul mortii sale, "ThankYouSteve" si "RIP Steve Jobs" au fost cele mai frecvente mesaje scrise de utilizatorii retelei de socializare Twitter. Aproximativ 20% din mesajele contineau cuvintele "Steve Jobs", relateaza AFP.

Foto:

Numerosi fani au inceput deja sa se stranga in fata magazinelor Apple, pentru a comemora moartea co-fondatorului companiei.

  • Click pe poza pentru a deschide fotogaleria

Steve Jobs, co-fondator si presedinte al consiliului de administratie al Apple a murit la varsta de 56 de ani. "Suntem profund indurerati sa va anuntam ca Steve Jobs a decedat. Stralucirea lui Steve, pasiunea si energia sa au reprezentat sursa a nenumarate inovatii care imbogatesc si imbunatatesc vietile noastre. Lumea este incomensurabil mai buna datorita lui Steve", se arata intr-un comunicat Apple, postat de pagina de internet a companiei.