O propunere inedita pentru Noaptea Institutelor Culturale 2010 vine din partea Centrului Ceh si Sala de Lectura - Ceainaria Teatrul ACT. Un workshop de animatie pentru toti cei interesati de realizarea unui scurt film sub coordonarea lui Octav Ureche si Cristian Olariu.

Workshop de animatie stop motionFoto: Teatrul Act

Organizatorii si-au propus sa aduca mai aproape de iubitorii de animatie, un strop din magia filmelor lui Karel Zeman. Astfel, vineri, 25 iunie 2010 de la ora 23h00 are loc un workshop gratuit coordonat de Octav Ureche si de Cristian Olariu. Cursul se adreseaza celor interesati de tehnica stop motion, clay motion, animatia 2D sau 3D, avand ocazia de a pune in practica idei nastrusnice pentru realizarea unui scurt film.

Cei interesati sunt invitati sa vina inarmati cu aparatul foto, eventual si cu trepied, iar organizatorii le vor pune la dispozitie materialele si cunostintele celor mai buni animatori din oras.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment trebuie sa se inscrie prin email pe adresa contact@saladelectura-act.ro pana joi, 24 iunie 2010, ora 23h59.