Consilierul primului-ministru Emil Boc, Andreea Paul Vass, s-a exprimat, vineri, intr-o postare pe blog pentru ca Guvernul sa analizeze oportunitatea acordarii de prime angajatilor din institutiile publice care lucreaza cu fonduri europene, precum si lucratorilor Garzii Financiare, Garzii de Mediu si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in functie de performanta realizata.

In postare, ea saluta propunerea Consiliului Investitorilor Straini privind analiza oportunitatii primelor pentru angajatii de la stat care lucreaza cu fonduri UE si acordarea acestora in functie de performanta realizata.

"Salutara propunerea. As extinde-o si pentru angajatii ANAF, Garda Financiara si de Mediu etc., dar cu reguli stricte pentru stoparea abuzului in serviciu", noteaza Paul Vass pe blogul sau.

De asemenea, ea s-a declarat in favoarea listarii Fondului Proprietatea la bursele locale si internationale pentru dezvoltarea pietelor de capital, insa consilierul estimeaza ca listarea ar urma sa devina operationala abia de anul viitor.

Andreea Paul Vass a mai aratat ca si privatizarea companiilor de stat este o prioritate pentru Guvern, dar suspiciunile legate de corectitudinea acestui proces ingreuneaza actiunile decisive in aceasta directie.