Tanarul care a accidentat patru persoane duminica, la Caransebes, dupa ce a intrat cu masina pe pista unei competitii de motociclism, a fost retinut, in noaptea de duminica spre luni, pentru 24 de ore. Procurorii cer mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele sau, o decizie urmand sa fie luata luni.

"Soferul a fost retinut pentru 24 de ore pe baza ordonantei de retinere emisa de procurori. El a fost adus in arestul Politiei si urmeaza ca in aceasta dupa-amiaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva", a declarat luni dimineata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, Ancuta Carbunaru.

Cristian Ungur, baiatul unui medic din Caransebes, este acuzat de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice (cu o imbibatie alcoolica in sange de 0,80 de miligrame la mie) si parasirea locului accidentului.

Martorii accidentului de duminica au povestit ca tanarul a intrat cu masina pe pista aeroportului din oras, pe care se desfasura un concurs de motociclism, a ajuns in zona publicului, ranind cateva persoane, dupa care a incercat sa paraseasca locul accidentului. El a fost urmarit de motociclistii care se aflau la competitie si prins, impreuna cu Politia.

Cei patru raniti au suferit traumatisme, contuzii si fracturi, dar sunt in stare stabila, au anuntat reprezentantii Spitalului din Caransebes.