UPDATE (ora 14:15):"E clar ca acum este perioada decisiva. Guvernam acum ca sa reparam 20 de ani de decizii proaste, populiste.Asta inseamna si decizii dureroase si nepopulare. Nu guvernam ca sa fim frumosi in sondaje. Daca am lua doar masuri populare, blande, am fi frumosi in sondaje, insa trebuie sa luam toate masurile de restructurare si de reforma acum ca sa le fie mai bine romanilor peste 2 ani", a afirmat, duminica, premierul Emil Boc, in cadrul videoconferintei cu prefectii, care a inceput la Palatul Victoria la ora 14:00.

"Daca lucram acum bine, rezultatele se vor vedea cu siguranta in urmatorii 2 ani, nu in urmatorii 10 ani: oamenii vor vedea ca economia isi revine", a adaugat Emil Boc.

"Reformele de astazi sunt in folosul tarii, iar castigatorii politici vor fi cei care formeaza astazi coalitia.Stiu ca acum este greu si inteleg, insa nu avem decat o singura alternativa - sa mergem pe acest drum si sa le explicam oamenilor acest lucru", le-a mai spus primul ministru prefectilor.