Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, nu a dorit sa faca declaratii la iesirea din sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, unde a fost audiat de procurori in legatura cu moartea cantaretei, si s-a aratat iritat de insistentele ziaristilor.

"De ce procedezi asa? Ai spus cumva Dumnezeu sa o ierte intai?", l-a intrebat el pe un ziarist, care il urmarea cu microfonul.

Petru Mircea a precizat ca va face declaratii in momentul in care se va simti pregatit si le-a cerut ziaristilor sa inteleaga momentele prin care trece.

Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, si soacra acesteia au fost audiati, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in cadrul anchetei privind decesul artistei, anunta Agerpres.

Procurorii incearca sa afle imprejurarile in care Madalina Manole a decedat, dar si informatii despre o alta posibila tentativa de suicid a acesteia, din 17 iunie, cand a fost internata de urgenta in spital dupa ce a ingerat medicamente.

Primele indicii ale anchetei confirma ca Madalina Manole s-a sinucis.

Un procuror criminalist a efectuat cercetarea la domiciliul artistei impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov - Serviciul Investigatii Criminale, fiind audiate mai multe persoane.

Pesticidul care s-a aflat in flaconul care a fost gasit langa Madalina Manole era o substanta foarte toxica. Odata ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii, citati de Mediafax.

Informatiile detinute pana prezent conduc la ipoteza ca artista si-ar fi premeditat moartea, dupa tentativa esuata de luna trecuta.

Astfel, in urma unei discutii cu o prietena, aceasta i-a adus pesticidul in urma cu cateva zile.

Filmul tragediei

Marti, in jurul orei 22.00, sotul Madalinei Manole a luat-o pe aceasta de la studioul de inregsitrari din Calea Victoriei nr. 25, de unde au plecat la cumparaturi, iar in jurul orei 1.00, cuplul s-a culcat.

In jurul orei 5.30, Petru Mircea s-a trezit, iar cand a vazut ca sotia nu este langa el, a plecat sa o caute.

El a gasit-o pe Madalina Manole, pe un hol, langa baie. Avea o lovitura la cap si langa corp era sticla de pesticid si un pahar.

Petru Mircea, ulterior anuntarii cazului la serviciul unic de urgenta, a descoperit pe telefonul mobil al sotiei, un mesaj al ei in care spunea, printre altele, ca nu se mai simte frumoasa, ca ii pare rau si ca este vina ei pentru tot.

Mesajul a fost dat de pe telefonul ei catre ea, la ora 2.31.