Pericolul de explozie din gara timiseana Remetea Mare a fost inlaturat de specialisti, iar traficul a fost reluat, dupa ce miercuri dimineata s-au semnalat scurgeri de gazolina dintr-un vagon-cisterna stationat in zona, informeaza Mediafax.

"Pericolul de explozie a trecut, dupa ce o echipa de specialisti a venit in gara Remetea Mare si a remediat problema. Vagonul a fost atasat din nou garniturii, care isi continua la aceasta ora traseul spre Gorj, destinatia initiala. Traficul feroviar in zona s-a reluat, astfel ca si trenul rapid Bucuresti - Timisoara, blocat inainte de gara Remetea Mare, a plecat spre destinatie", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Marinela Apostolache.

Potrivit sursei citate, specialistii veniti la fata locului au constatat ca defectiunea a aparut in zona de alimentare a vagonului.

Mai multe echipe de pompieri si de politisti au evacuat si izolat gara Remetea Mare, din judetul Timis, miercuri dimineata, dupa ce dintr-un vagon-cisterna stationat in zona a inceput sa se scurga gazolina. Traficul feroviar a fost reluat, dupa o intrerupere de doua ore si jumatate.