Autostrada Soarelui, cinci drumuri nationale, 29 de drumuri judetene au fost blocate, vineri dimineata, din cauza vantului puternic care viscoleste zapada, informeaza MAI. Potrivit Infotrafic, autostrada este inchisa incepand de la ora 7:30. Mai precis este inchisa portiunea Bucuresti-Drajna pentru ca pe autostrada ninge viscolit, iar vantul bate cu peste 50 km pe ora.

Potrivit Infotrafic, autostrada este inchisa incepand de la ora 7:30 vineri dimineata. Mai precis este inchisa portiunea Bucuresti-Drajna pentru ca pe autostrada ninge viscolit, iar vantul bate cu peste 50 km pe ora.

Soferii care aveau de gand sa circule pe A2 sunt sfatuiti sa foloseasca ruta ocolitoare: DN3 Bucuresti – Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara – Drajna.

Mai multe artere nationale importante sunt blocate, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile:

• in judetul Buzau – DN 2C si DN 22;

• in judeţul Vrancea – DN 23A si DN 23B;

• in judeţul Tulcea – DN 22D( in zona localitatii Macin);

• in judetul Galati – DN 24 D Galati – Baleni

• in judeţul Braila – DN 22 Braila – Ramnicu Sarat

Pe DN 23 Brăila – Focsani se circula pe multe portiuni alternativ, in ambele sensuri.

Conducatorii auto sunt sfatuiti ca, inainte de a pleca la drum sa se informeze despre starea traseului la numarul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarna).

Vezi aici situatia drumurilor din tara

Update: Restrictia de circulatie pe autostrada A2 pe sectorul Bucuresti – Lehliu, pentru vehiculele cu masa maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.