Cei aproximativ 100 de politisti din judetele Dolj si Olt care au protestat marti la Craiova isi doresc o "clona" a Elenei Udrea in functia de ministru de Interne, pentru ca ministrul Turismului a fost capabil sa aduca bani pentru salvamari si tabere, in timp ce Politia este "in colaps", informeaza Mediafax.

Protestatarii reuniti in Piata Mihai Viteazul, imbracati in haine de serviciu, au fluierat si au huiduit, solicitand demisia ministrului de Interne.

"Trebuie sa clonam o anumita doamna din Guvern care ori de cate ori a cerut bani i s-au dat. A cerut bani pentru tabere, i s-au dat, a cerut bani pentru salvamari, i s-au dat. Cred ca trebuie sa o clonam si s-o punem ministru de Interne", a spus de la o portavoce, in aplauzele celor stransi in piata, presedintele SPV "Prolex", filiala Dolj, Eduard Maceseanu.

El a spus ca politistii sunt nevoiti sa "cerseasca" coli de scris de la primariile localitatilor in care activeaza sau sa alimenteze din banii lor masinile de serviciu.

"Noi nu mai avem bani de cartuse pentru armament. Va trebui sa venim cu bani de acasa sa platim procesele-verbale pe care dam amenzi, ca benzina in masini bagam de mult. Am ajuns sa caram cadavrele cu folia, ceea ce ar trebui sa faca legistii. O sa dam imagini la presa sa vada in ce conditii lucram. Mutam masinile din loc cu mana?", a mai spus Eduard Maceseanu.

Protestul politistilor a luat sfarsit la ora 12:00.