Castigatorul celui mai mare premiu din istoria Loteriei Romane este un prosper om de afaceri din Bucuresti, care are cetatenie romana, dar este de o alta nationalitate, a anuntat directorul Loteriei, Liliana Ghervasuc, in cadrul unei conferinte de presa. Directorul Loteriei a adaugat, insa, ca nu poate preciza nationalitatea norocosului. Acesta a promis ca va oferi, de acum inainte, mai multe locuri de munca si va face acte de caritate.

Liliana Ghervasuc a mai precizat ca marele castigator, care si-a revendicat astazi premiul, la 4 zile de la marea extragere, este casatorit, are copii, locuieste in zona Baba Novac din capitala si, in ciuda faptului ca este un afacerist prosper, este un om foarte modest. El a ales numerele norocoase impreuna cu sotia sa. In plus, el a promis ca va continua sa joace la loto.

Castigatorul a aflat de pe site-ul Loteriei Romane pasii pe care trebuie sa ii faca pentru a intra in posesia marelui premiu la 6/49. De altfel, revista Loto Prono de maine va publica, in exclusivitate, povestea omului care a castigat 35.199.458,23 de lei noi la loto 6/49. Cele 6 numere care l-au facut bogat pe norocosul castigator sunt 36, 6, 47, 24, 20 si 2.