Un barbat in varsta de 62 din Tecuci a intrat, miercuri, intr-o biserica, in timpul slujbei de Sf.Nicolae si a inceput sa ii ameninte pe preoti si pe enoriasi cu cutitul. Tecuceanul a fost prins de jandarmi si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Psihiatrie din Galati, in acest caz fiind intocmit un dosar pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de cutit, relateaza News.ro.

Incidentul a avut loc miercuri la o biserica din municipiul Tecuci unde se desfasura slujba de Sf. Nicolae cand un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, la un moment dat a intrat in incinta lacasului de cult si a inceput sa ameninte cu un cutit preotii si participantii la slujba religioasa, potrivit unui comunicat transmis joi de purtatorul de cuvant al IJJ Galati, Catalin Badin.

Unul dintre enoriasi a apelat numarul unic 112, iar dispeceratul Politiei a directionat un echipaj al Jandarmeriei la biserica.

Ajunsi la fata locului, jandarmii l-au identificat, in zona altarului, pe barbatul in cauza pe care l-au condus afara din biserica, iar in urma efectuarii controlului corporal preventiv asupra acestuia a fost gasit un cutit cu lungimea de 25 cm.Barbatul, in varsta de 62 ani, domiciliat in Tecuci, nu a vrut sa declare nimic referitor la cele petrecute si motivul pentru care purta cutitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Politiei Municipiului Tecuci unde i-au intocmit actele de sesizare pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de cutit, cercetarile fiind continuate de catre politisti.

Totodata, a fost solicitata prezenta unei ambulante care l-a condus pe barbat la Spitalul de Psihiatrie Galati, pentru evaluare medicala de specialitate.