Trei copii au fost raniti usor intr-o scoala din Alexandria dupa ce o parte din tencuiala clasei in care se aflau a cazut. Incidentul a avut loc la ora 9.15 dimineata, a spus, la Digi 24, inspectorul scolar Bogdan Buzatu.

Acesta a precizat ca elevii de clasa a IV-a nu au suferit rani majore si au revenit la cursuri. "Din ce stim, ultima interventie la structura scolii a fost 1965", a declarat Buzatu.

Potrivit inspectorului general al judetului Teleorman, scoala este intr-un program de reabilitare desfasurat de primarie.

"Sunt putin zgariati trei copii, din ce a spus directorul. A cazut pur si simplu fara sa fie fisurat, nimic. Scoala este prinsa intr-un program de reabilitare al primariei, cu PNDL. Din ce mi-a spus directorul, era una din cele mai bune sali de clasa si tavanul nu prezenta fisuri", a declarat, pentru Agerpres, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), Valeria Gherghe.

Ziarul local Informatia de Teleroman scrie ca doua fete si un baiat au avut nevoie de ingrijiri medicale. Baiatul a fost lovit la spate iar celor doua eleve au suferit mai multe zgaraieturi la nivelul fetei.