Doua accidente rutiere s-au produs, duminica, in judetul Buzau, in mai putin de o ora, fiind implicati soferi bauti care au fugit de la locul producerii evenimentelor. Patru persoane au fost ranite, iar soferii au fost prinsi si li s-a intocmit dosar penal pentru mai multe infractiuni, informeaza News.ro.

Potrivit politistilor, primul accident s-a produs pe DN 2, la Golesti. Un barbat de 23 ani, in timp ce conducea o autoutilitara, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu balustrada unui pod.

"Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto a parasit locul accidentului, fiind ulterior identificat de politisti. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat", anunta politistii.

Din accident, a rezultat ranirea usoara a unui pasager, de 21 ani, din comuna Mera si a unui pasager, de 16 ani, din comuna Reghiu.

Al doilea accident s-a produs dupa mai putin de o ora, pe DJ 205 K, la Racoasa. Un barbat de 33 ani a pierdut controlul masinii pe care o conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Soferul a parasit locul accidentului, fiind ulterior identificat de politisti. "Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,66 mililitri alcool pur in aerul expirat. Din accident, a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a unui pasager, de 49 ani, din judetul Galati", au precizat politistii.

Cei doi soferi sunt cercetati penal pentru mai multe infractiuni, printre care vatamare corporala din culpa, conducere sub infruenta alcoolului si parasirea locului accidentului.