Principesa Margareta si principele Radu o vor primi, joi, la Palatul Elisabeta, pe Alteta Sa Serenisima principesa Stephanie de Monaco, sora Principelui Suveran de Monaco, aflata intr-o vizita oficiala in tara noastra, informeaza Casa Regala, citata de Agerpres.

Regele Mihai si regina Ana au fost apropiati de principele Rainier al III-lea si de principesa Grace de Monaco, parintii actualului suveran al Principatului Monaco, vizitandu-i de foarte multe ori de-a lungul anilor.

"Bucurandu-se de prietenia cuplului conducator al Principatului Monaco, regele Mihai si regina Ana au organizat, in anul 1966 (la 18 ani de la ceremonia ortodoxa oficiata la Atena, fara acordul Papei Pius al XII-lea), o ceremonie catolica la Monte Carlo in Biserica St. Charles", scrie sursa citata.

Principesa Margareta si principele Radu s-au intalnit cu principele Albert al II-lea de multe ori in ultimii 20 de ani, la ocazii regale sau oficiale, in Europa. In iulie 2011, Altetele Lor Regale au reprezentat Familia Regala a Romaniei la nunta principelui Albert al II-lea cu Charlene Wittstock.