Fostul deputat Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti care au oprit in trafic masina in care se afla, a invocat stari de amnezie in timpul audierilor de vineri seara, transmite News.ro.

Incidentul dintre Boureanu si un politistFoto: Captura YouTube

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru News.ro ca in acest caz au fost audiate mai multe persoane, intre care fostul parlamentar, iubita acestuia, soferul masinii in care se aflau cei doi, dar si politistii care l-au oprit in trafic.

Potrivit surselor citate, in timpul audierilor, care au durat mai mult de opt ore, Boureanu a invocat stari de amnezie.

Fostul deputat a fost dus in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00.30 pe numele acestuia a fost emisa o ordonanta de retinere pentru ultraj. Ulterior,Judecatoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivaa lui Boureanu pentru 30 de zile.

La iesirea de la instanta, Boureanu a declarat jurnalistilor ca nu i-a injurat pe politisti.

"O sa vedeti probele si dansul a fost cel care m-a impins primul pe mine. M-a injurat. A declarat inclusiv seful de misiune ca niciodata nu am injurat pe niciunul dintre cei de acolo, din cei opt", a spus Boureanu, raspunzand intrebarilor junalistilor.