In sudul si in estul tarii vremea se va mentine marti inchisa, cu innorari persistente si pe arii restranse ceata si burnita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

In celelalte regiuni, va fi in continuare o vreme in general frumoasa, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei; cerul va fi variabil la senin, dar in prima parte a zilei si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata, chiar persistenta in depresiuni.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -8...-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6...7 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va mentine inchisa, cu nebulozitate persistenta si conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Miercuri

In regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa, cu cer mai mult noros si pe arii restranse ceata, burnita sau ploaie slaba.

In restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice se vor mentine peste cele normale pentru aceasta perioada; cerul va fi variabil, insa va fi din nou ceata dimineata si noaptea in zonele joase.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana spre -8 grade.