Un film care prezinta momentele imediat urmatoare accidentului de masina in care a fost implicat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost difuzat de postul Realitatea Tv. Filmul dureaza in jur de sapte minute, din care au fost difuzate pana in prezent doar cateva zeci de secunde.

Filmul a fost realizat de un martor al accidentului, o persoana care locuieste in zona, imaginile prezentate de postul tv fiind datate 16 decembrie, ora 14.41.

Potrivit postului de televiziune, filmul a fost obtinut de jurnalistii de la "Ziarul".

In imaginile prezentate, pot fi observate cele doua masini avariate in accidentul produs in zona Cotroceni, in jurul carora sunt stranse cateva persoane.

Ministrul Orban este prezent in imagini, el fiind gesticuland si vorbind cu persoanele prezente la fata locului.

Postul de televiziune a precizat ca va difuza intregul film de-a lungul zilei de astazi.

George Roncea, editor al sectiei de investigatii de la "Ziarul", ne-a declarat ca filmul a fost obtinut in cursul serii de marti, de la o persoana care locuieste in zona accidentului si care a intrat in contact cu reporterii publicatiei.

Dupa prezentarea primelor imagini la postul tv, Roncea sustine ca nu a fost contactat de niciun reprezentant al politiei, singurii care s-au interesat de film fiind colegii din presa.

De asemenea, George Roncea s-a declarat convins ca "vor mai aparea cel putin alte 4 filme precum si poze cu accidentul", deoarece in imagini se vad martori ai incidentului care filmeza si fac poze cu telefoanele mobile.

Vezi imagini de la locul accidentului, difuzate de Realitatea TV