Un presupus traficant de migranti din Pakistan, urmarit international la cererea autoritatilor din Cipru, a fost prins, marti dimineata, in cartierul Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, in timp ce se ascundea in casa unei rude, anunta Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI), citat de Mediafax.

Actiunea de prindere a avut loc, marti dimineata, in cartierul Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, barbatul, suspectat de trafic de persoane si complicitate la trecerea frauduloasa a frontierei, fiind gasit in casa unei rude, informeaza IGI.

"Astazi, 14 iunie a.c., in baza unor informatii operative, politistii Inspectoratului General pentru Imigrari au desfasurat o actiune, in Bucuresti, pe raza sectorului 5, ocazie cu care au depistat, un barbat, in varsta de 54 ani, din Pakistan, urmarit international", se arata intr-un comunicat al IGI.

Barbatul avea drept de sedere pe teritoriul tarii noastre. Potrivit oficialilor IGI, autoritatile judiciare din Cipru au emis mandat european de arestare dupa ce barbatul obtinuse permisul de sedere pe lunga durata in Romania.

"In urma verificarilor efectuate de catre politistii de Imigrari s-a constatat ca acesta este membru de familie al unui cetatean roman si are un permis de sedere pe termen lung. Barbatul a fost predat Serviciului Urmariri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru masuri potrivit competentelor", precizeaza IGI.