Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca nu va ramane intr-un guvern de dupa alegerile parlamentare si ca este de parere ca politica se face prin partide.

Raluca PrunaFoto: Ministerul Justitiei

"Nu, am raspuns ca am lasat o cariera, ca am venit cu multa dragoste pentru tara care m-a format, insa cred ca politica se face prin partide politice. (...) Raspunsul meu este categoric: nu am sa raman intr-un guvern de dupa alegeri (n.r. alegeri parlamentare)", declara ministrul la intrebarea daca ar accepta sa faca parte dintr-un nou Guvern, dupa alegerile parlamentare.

Tot in interviu, Raluca Pruna sustine ca, in cazul in care se considera ca activitatea sa nu mai corespunde mandatului pe care acest Guvern il are, nu are nicio ezitare sa faca pasul inapoi.

"Daca vreodata se va considera ca ceea ce fac eu, daca premierul va considera ca ceea ce fac eu nu mai corespunde mandatului pe care acest Guvern il are, nu am sa am nicio ezitare sa fac pasul inapoi. Deci, iau faptul de a fi ministru ca un mare privilegiu, incerc sa fac cat pot eu de bine ceea ce pot eu, intr-un timp scurt. Am facut eforturi, (...) dar, inca o data: daca se va considera ca trebuie sa plec, am sa plec. Am venit de la o cariera si ma intorc la acea cariera, nu am niciun fel de agenda decat agenda bunului simt si a bunului mers in domeniul de care acum, fiind foarte onorata, ma ocup - de justitie", precizeaza ministrul Justitiei.