Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, care a ajuns luni seara la Bucuresti, a venit la locul tragediei petrecute vineri seara in Capitala, unde a depus flori si a aprins lumanari in memoria victimelor, anunta Mediafax. Presedintele Poloniei Andrzej Duda - care a sosit luni seara la Bucuresti, pentru o vizita oficiala - a venit la locul tragediei direct de la aeroport.

Andrzej Duda a depus la locul tragediei un buchet de flori si a aprins lumanari in memoria victimelor.

Presedintele Poloniei face o vizita oficiala in Romania. Marti dimineata, Andrzej Duda urmeaza sa fie primit de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi sefi de stat vor avea convorbiri oficiale, urmand ca la ora 12.00 sa sustina o declaratie de presa comuna.

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis si presedintele Poloniei, Andrzej Duda, vor coprezida reuniunea la nivel inalt intre liderii a noua tari din Europa Centrala si de Est membre NATO, care urmeaza sa aiba loc la Bucuresti.

Potrivit ultimului bilant, in urma incendiului izbucnit vineri noapte in clubul Colectiv au murit 31 de persoane, ultima - un tanar neidentificat de la Spitalul de Arsi - in cursul zilei de luni. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava.