Primul clan mafiot infiintat de compatriotii nostri in Italia a ajuns dupa gratii. Presa italiana spune ca romanii imitau perfect celebrele Camorra si ’ndrangheta, avand chiar si ritualuri de initiere.

HotNews.roFoto: Hotnews

Premiera romaneasca in Italia; compatriotii nostrii au pus pe picioare primul clan mafiot organizat de straini, si asta chiar in tara Mafiei. Au primit acesta apreciere de la procurorii italieni, care luni i-au trimis pe liderii clanului dupa gratii pentru multi ani, dupa o lunga ancheta.

Potrivit Corriere della Sera, tribunalul din Torino a dat pedepse de pana la 15 ani unui grup de 15 romani, membri ai „Brigazii Oarza”. Oficial, aceasta este un clan mafiot, deoarece membrii sai au fost incadrati de procurori la articolul 416 bis din Codul Penal Italian, care se refera la „asocierea de tip mafiot”. Lista infractiunilor de care sunt acuzati e insa lunga - printre ele si o tentativa de omor, careia i-a cazut victima in 2012 Vasile Vrinceanu, un roman din Torino care a refuzat sa-i ajute sa plaseze carduri clonate si tigari de contrabanda.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV