Marti:

Vremea va fi in general instabila in vestul, sudul si centrul tarii precum si in zona montana unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, innorarile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit Mediafax.

Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp, indeosebi la munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia doar pe spatii restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.

Bucuresti

Cerul va avea innorari si cu precadere dupa-amiaza si noaptea vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade.

Miercuri:

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua in sudul, centrul si vestul tarii si pe spatii restranse in rest. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice, iar vantul va avea intensificari de scurta durata.

Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 si 12 grade.