Joi, vremea se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei in est si sud-est, dar va fi calda in restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, nord-estul si centrul tarii. Va ploua slab in Maramures si pe arii mai restranse in Moldova, in nordul Crisanei si al Transilvaniei, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile vestice si de rasarit, precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8...9 grade in Delta Dunarii si in jur de 22 de grade in Banat, iar cele minime intre 0 grade in depresiuni si 11...12 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea va fi apropiata de regimul termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 4...6 grade.

Vineri, valorile termice vor continua sa creasca fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data indeosebi in vestul, centrul si sudul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade, usor mai scazute in nord-est si in depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi slabe ziua in nordul, centrul si nord-estul tarii, iar noaptea pe arii relativ extinse in regiunile sudice, sud-vestice si centrale. Pe crestele montane trecator se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in prima parte a intervalului in Moldova, apoi in jumatatea de sud a tarii.