Marti, vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunile vestice, precum si la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. In restul teritoriului, mai ales dimineata si noaptea, vor fi nori si local ceata.

Izolat se vor semnala burnite, ploi slabe, fulguieli si vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 grade in estul Transilvaniei si in zonele cu ceata persistenta si 13 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor situa intre -11 grade in depresiuni si 4...5 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

In Bucuresti

Cerul va fi temporar noros si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1... 2 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.

Miercuri:

In regiunile intracarpatice, precum si in zonele de deal si de munte, vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu cerul temporar noros. In zonele joase din sudul si estul tarii, norii de nivel jos vor persista in cea mai mare parte a zilei si, indeosebi dimineata si noaptea, local se va semnala ceata si pe arii restranse burnite sau ploi slabe si fulguieli.

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat, sudul Crisanei, nordul Moldovei si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 grade in zonele cu ceata persistenta si 12 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 grade in depresiuni si 6 grade in sudul Banatului.