Marti, valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, astfel ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii februarie in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si in nordul teritoriului, informeaza Mediafax.

In Muntii Apuseni si in zona Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte, iar in Maramures si Crisana si pe arii restranse in Banat si nordul Transilvaniei va ploua slab. Noaptea ploi izolate vor fi si in nordul Moldovei unde se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. In cursul noptii in regiunile sudice vor fi conditii de ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -8 grade.

La Bucuresti, temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea redevenind calda pentru aceasta perioada, cu o maxima in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de -1...1 grad. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Miercuri, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an, iar cerul va fi temporar noros. In vestul si in nord-vestul tarii local, mai ales in cursul noptii, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. In restul teritoriului doar izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni. In sud si sud-est dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.